Airborne MTB verwelkomt het 100ste lid!

Het eerste magische getal is gehaald. Airborne MTB verwelkomt het 100ste lid! Deze week heeft Bouwe-Dirk zich aangemeld voor onze vereniging. Bouwe-Dirk is fanatiek schaatser en deed dat collectief met een aantal vrienden. Begin coronatijd werd het mountainbiken opgepakt omdat de schaatsbanen dicht gingen. In de zomerperiode werd er gemiddeld 3 keer in de week gefietst. In Januari zijn Bouwe-Dirk en zijn vrienden op de zondag mee geweest met Airborne MTB. “Gezamenlijk met andere mountainbikers bekende en onbekende routes rijden, is voor ons een stimulans om lid te worden”.  

MTB Arnhem

Op de zelfde dag  heeft ook het 101ste lid zich aangemeld: een vader van een jeugdlid. Hoe gaaf is dat! Wij wensen onze nieuwe leden veel mooie mtb kilometers toe. Tot snel bij de zondagsritten.