Vacature Sociaal Veilig Sporten

Oproep deelnemers werkgroep sociaal veilig sporten 

Eind december hebben wij tijdens de algemene ledenvergadering gesproken over sociaal veilig sporten. Wij vinden het van allergrootste belang dat we een veilig sportklimaat aanbieden, waarin geen ruimte is voor pesterijen, (seksuele) intimidatie, discriminatie etc. Dit kunnen wij als bestuur uiteraard niet alleen. Daar zijn vanuit de vereniging extra ogen en oren voor nodig en is er een werkgroep veilig sporten opgericht.

 

Voor deze werkgroep zijn we nog op zoek naar een vertegenwoordiger uit zowel de senioren-  als de jeugdgroep (vanaf 14 jaar).

Wat vragen wij:

De werkgroep houdt zich bezig met het toezicht op en monitoren van een veilig sportklimaat. Minimaal 1x per jaar wordt met iemand van het bestuur geëvalueerd hoe het gaat, of er signalen of casussen zijn om met elkaar te bespreken. Daarnaast is het aan de werkgroep om het onderwerp binnen de vereniging actueel en levend te houden.

Heb jij interesse of vragen? Stuur even een pb naar Aukje Falgers (telefoonnummer zie Airborne app)