Technische training op Woensdag

In de nacht van 26 op 27 maart 2022 gaat de zomertijd in. En doordat het later donker wordt, kunnen we starten met onze trainingen op woensdag. In 2021 trainde de jeugd al op deze dag en nu bieden we de kans voor de volwassenen om aan de mountainbike skills te werken.

 

Deze training gaat er dus anders uitzien dan de zondagsrit. Vaak wordt er stationair of  op één stuk trail oefeningen verricht met aanwijzingen en tips van de trainer. De woensdagtraining is dus uitermate geschikt als je op zondag in groep 1 of 2 fietst. Tempo verschil is geen probleem, want de snelste doet de oefeningen gewoon een paar keer meer. Er wordt gewerkt aan bochtentechniek, het rijden over obstakels, klimmen en dalen. 

 

Startpunt: Hippisch centrum De Waterberg

Verzamelen op woensdag vanaf 18.45

Vertrek: stipt om 19.00

Neem voor de zekerheid verlichting mee.

Trainers: Rik, Wim & Susanne wisselen de trainingen. 

NB het kan zijn dat de trainer de training beëindigt op een andere locatie dan De Waterberg  ( bijvoorbeeld elders op de Schelmseweg).