De jeugdtrainingen gaan beginnen!!! 

Vanaf 31 Maart 2021 gaat AirborneMTB van start met trainingen voor de jeugd van 12 jaar. En wel op de Woensdag: de training start om 18.30. We starten vanaf de parkeerplaats van Manege De Waterberg, Schelmseweg 95 in Arnhem. De trainingen duren ongeveer anderhalf uur.

 

Wat kan je verwachten tijdens de trainingen?

Onze trainers, Stef, Wilco, Peter, Linda, Rik, Pascal en Mark nemen je mee naar toffe locaties om je MTB skills te trainen. Je gaat werken aan je bochtentechniek, hoe neem je een drop-off, rijden over obstakels, alles komt aan bod. Kan jij al een manual? 

 

Wat heb je nodig voor deelname aan de jeugdtraining?

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is een goed functionerende mountainbike en een helm. De fiets mag voorzien zijn van flatpedals (platte pedalen) of klikpedalen. Voorkeur hebben de flatpedals. Daarnaast is het aan te raden om met fietshandschoenen te trainen. En neem een bidon met water of sportdrank mee. 

Heb je nog niet als jeugdlid aangemeld bij AirborneMTB? Meldt je dan nu aan voor een proeftraining: