Voor wie

Een sportieve fietsclub voor iedereen die graag op de 
mountainbike zit of met mountainbiken wil beginnen.

Volwassenen

Met de volwassenen fietsen we elke zondagochtend het hele jaar door. Daarnaast kan je als lid deelnemen aan alle verenigingsactiviteiten, zoals gezamenlijke deelname aan toertochten, weekenden en trainingen.

Om mee te kunnen doen met Airborne MTB heb je slechts een goed functionerende mountainbike en een fietshelm nodig. Onze voorrijders zijn ervaren MTB-ers die al  aan meerdere bike-avonturen hebben deelgenomen. 

Trainingen en tochten hebben een gezellig karakter en voor alle niveaus is er een passende trainingsgroep. We hebben het principe “samen uit, samen thuis” en regelmatig nemen we na een rit nog de tijd voor koffie, thee of fris.

Jeugd

Ben je 12 tot en met 18 jaar, dan kan je aansluiten bij de jeugdtrainingen. De trainingen zijn op woensdagavond van maart tot en met september. Tijdens onze trainingen is er aandacht voor techniek. Bochten rijden, over obstakels fietsen, afdalen en klimmen: alles komt aan bod. Daarnaast kan je het hele jaar deelnemen aan de verenigingsactiviteiten, zoals de langste dagtocht van Driebergen-Zeist en de Snertrit in december.