Eerste groepsrit van Airborne MTB

Na maanden van voorbereiden en enige vertraging vanwege de coronapandemie vond afgelopen zondag de eerste groepsrit van mountainbikevereniging AirborneMTB van Arnhem plaats. De coronamaatregels in acht nemend werd er in twee kleine groepen door in totaal negen mensen een mooie rit gemaakt in de omgeving van Arnhem. Vanaf nu zal er iedere zondag om 9:30 gestart worden voor een groepsrit vanaf Arnhem Hippisch Centrum de Waterberg aan de Schelmseweg. Ervaren voorrijders zullen ieder groep begeleiden over de mooiste paden rondom Arnhem.

Mountainbiken is tijdens de pandemie een stuk populairder geworden en er is dan ook veel interesse voor onze nieuwe vereniging. In twee weken tijd hebben we inmiddels vijftien leden in kunnen schrijven en de verwachting is dat dit aantal nog gaat stijgen.

In de toekomst zal AirborneMTB naast groepsritten ook techniektraining en jeugdtraining (vanaf 12 jaar) gaan verzorgen. De ambitie bestaat daarnaast om ook een jaarlijkse toertocht en wedstrijd te gaan organiseren.

Wil je ook een keer meedoen, meld je dan aan via de contact pagina.