Trainingen Jeugd

Wat gaaf dat je lid wilt worden van AirborneMTB Jeugd

Jeugd

Alles kunnen op je mountainbike. Hoe gaaf is dat! Bikeskills onder de knie krijgen is het leukste om te trainen. Over obstakels fietsen, of een bunny-hop maken, de bochten sneller fietsen, of een drop (dit is geen snoepje) gecontroleerd nemen: dat leer je bij de jeugdtrainingen van AirborneMTB. En natuurlijk werken we ook aan je conditie. De trainers zorgen dat je op jouw niveau kan oefenen. En veiligheid staat voorop. Het enige dat je nodig hebt, is een mountainbike en een helm.
De jeugdtrainingen vinden plaats op woensdag.
Verzamel locatie: Bij de manege De Waterberg aan de Schelmseweg 95

Wil je kennismaken met AirborneMTB, meld je dan aan voor een proeftraining. Je ouders mogen het aanmeldformulier invullen. Tot snel!

De bossen rondom Arnhem zijn een ideale plek om te mountainbiken. Zo zijn er de laatste jaren veel nieuwe trails aangelegd. Vanaf ons startpunt kunnen we direct de trails op en zijn we redelijk snel op locaties waar je als mountainbiker specifiek kan trainen. Heb jij al eens deze wip-wap gereden? Of een northshore? 

April 2021 Jeugdtraining met net geopende trails.

Jeugdtrainingen: MTB-skills en conditie

AirborneMTB heeft meerdere bevlogen jeugdtrainers. De trainingen worden zo veel mogelijk met twee trainers gereden. En dat is handig: ééntje voorop en ééntje als achterste rijder, zodat we niemand kwijtraken. De trainer die achter rijdt, kan ook meer constateren, zodat bijvoorbeeld de bochtentechniek verder aangescherpt kan worden. Trainingen verrichten we ook op specifieke plekken of rondes, zodat het voor de jeugddeelnemers  overzichtelijk blijft. De trainers weten voor de jongens en meiden die wat uitdaging nodig hebben steeds weer een gave oefening in te plannen. Of het nu om skills of conditie gaat.

Doe jij een keer mee met de training?