De AirborneMTB Voorrijders

Tijdens onze ritten op zondag zijn er diverse voorrijders die met hun groep mountainbikers op pad gaan. De wijze waarop gefietst wordt en met welke snelheid varieert per voorrijder. We stellen een aantal van onze voorrijders aan jullie voor. Ben jij lid van AirborneMTB en zie jij het zitten om regelmatig een groep te leiden, laat het ons dan weten. 

Susan

Aan Susan kleeft het woord “Ultra”. Op de lange afstand heeft zij bergen aan ervaring met trailrunning en mountainbiken. Als voorrijder van AirborneMTB zullen haar ritjes je langs leuke en misschien voor jou wel onbekende paadjes en plekjes leiden, met af en toe een langere tempoversnelling als de groep daar zin in heeft. De nadruk zal toch vooral liggen op lekker (en technisch!) rijden op een gemiddeld tempo waarbij er zeker tijd is voor een kletspraatje tussendoor. Susan is dol op single tracks dus je moet wel van een beetje draaien en keren houden. Het belangrijkste, samen uit samen thuis!

MTB Vereniging Arnhem

Allard

Als je met Allard mee fiets, ga je genieten van een leuke rit. Allard vindt de route belangrijker dan het doel. Al heeft hij wel in het vizier om zichzelf en anderen een betere basis te geven. Rustig opbouwen en uitbouwen van de conditie en techniek is daarbij zijn uitgangspunt. Wil je dus beginnen met je conditie op te bouwen, of wil je lekker 1,5 uur achter elkaar fietsen, dan is de groep van Allard iets voor jou. Hou je het toch allemaal net niet vol, dan wordt er door de groep netjes gewacht. Voor de groep worden dan even wat oefeningetjes bedacht (of een reepje gegeten) zodat je je daar niet zo druk over hoeft te maken. Zien we je bij Allard?

Hugo

Met een voldaan gevoel thuiskomen na een mooie mountainbike rit is waar Hugo positieve energie uit haalt! Het plezier opzoeken van technische mtb trails gecombineerd met mooie gravel paden om snoeihard over heen te knallen om nog even je Strava tijd aan te scherpen en samen leuke segmentjes opzoeken. Op zoek gaan naar je fysieke limiet of technische skills en met respect voor de natuur en het bos is wat Hugo aanspreekt aan mountainbiken.
Elkaar laten afzien op de fiets en grenzen opzoeken hoort erbij, maar samen uit samen thuis is uiteindelijke een belangrijk onderdeel wanneer je samen met Hugo op pad gaat! Wil je trainen voor een wedstrijd of marathon en het tempo moet hoog liggen sluit dan met me aan en geniet samen van de mooie omgeving en te realiseren dat Arnhem de mountainbike hoofdstad van Nederland! 

Stef

Fietsen is één van de meest vrije activiteiten die Stef kent. Het geeft hem een gevoel van vrijheid welke geheel naar eigen wensen in te delen is: snokken, toeren, skill management, avontuur, grenzen verkennen.  Het is een hele ontdekkingstocht om erachter te komen wat het beste bij je past en waar je het meest (een leven lang) plezier aan zult beleven: daar wilt Stef je graag bij helpen! 
Stefs inbreng zal voornamelijk bij de jeugd zijn.

Wim

Alleen de recht-toe-recht-aan paden zal je bij Wim niet fietsen. Trails, trappetjes, wortelpaden en boomstammen worden opgezocht. En is er dan toch zo’n breed lang pad, dan kan er versneld worden. Om vervolgens weer allemaal bij elkaar te komen. De groepen die Wim voorrijdt hebben meestal het “midden” tempo. Wim heeft genoeg ervaring met het opkrikken van de fietsconditie en wattages. Zijn Strava pseudoniem is niet voor niets 2Heavy 4Biking.

Mark

Mark

Ga je met Mark op pad? Zorg dan dat je goed wakker bent want op het laatste moment kan je zomaar links of rechts afslaan! Soms om andere bosgebruikers te vermijden, soms omdat dat paadje er mooi bijligt. De Hashtag #nooithetzelfderondje is in Marks hoofd ontstaan. Gewoon omdat dat leuk is en omdat het voor Mark de spirit van MTB-en weergeeft: zomaar, intuïtief, op gevoel en soms met een reden. Bijvoorbeeld om een grens ietsje te verleggen: in een groep kan je namelijk veilig iets proberen want je bent niet alleen. En je leert al kijkend naar anderen. Maar bovenal genieten van de prachtige natuur, bosbessen, buizerds, reeën, zwijnen , eekhoorns… elk seizoen is er zo veel moois te zien! Op een warme dag langs het water voor een frisse plons? Het kan,  Ga mee!